Uitgelicht: Olympus Leiderdorp

Opdrachtgever: Metaalbescherming Katwijk B.V.

Plaats project: Leiderdorp

Soort werk: constructieschilderwerk

Bouwschilder.nl is door Metaalbescherming Katwijk B.V. gevraagd om actief mee te denken over de inzet van flexibele arbeidskrachten, in dit geval constructieschilders, op meerdere projecten. Één zo’n project is Olympus Leiderdorp.

Olympus is een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale apparatuur voor gezondheidszorg en consumentenelektronica. Vanaf begin 2017 hoopt het bedrijf ook actief te zijn vanuit Leiderdorp. Oostingh Staalbouw B.V. en Metaalbescherming Katwijk B.V. zijn verantwoordelijk voor de bouw en afwerking van de staalconstructie van het duurzame gebouw.

Zzp schilders Mourad en Przemek werken met veel plezier aan dit project. “Met Bouwschilder.nl maken we duidelijke afspraken voorafgaande het project en daardoor hoeven we ons nauwelijks zorgen te maken om de administratie en kunnen we ons richten op hetgeen wat we het liefste doen: schilderen. Op dit project is de samenwerking met Metaalbescherming Katwijk B.V. ook perfect. We kunnen ons flexibel opstellen en andersom doet deze opdrachtgever dat ook.”

Metaalbescherming Katwijk is ook blij met de inzet van de schilder zzp’ers namens Bouwschilder.nl. “We hebben 1 aanspreekpunt voor als er vragen zijn, alle administratie loopt via één kanaal en de inzet van zelfstandige schilders biedt ons concrete oplossingen.” 

De zzp’ers die via Bouwschilder.nl aan de slag zijn werken volledig zelfstandig op dit project. Samen met de opdrachtgever is er gekeken naar wat er gedaan moet worden. Verder zijn de zzp schilders zelf verantwoordelijk voor exacte invulling van de werkzaamheden. Als opdrachtgever van dit constructieschilderwerk kan Metaalbescherming Katwijk daardoor ook de verantwoordelijkheid bij de zzp’ers neerleggen.

Ben jij zzp schilder en op zoek naar (tijdelijk) schilderwerk? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.