Nieuws

Uitgelicht: voormalig Psychiatrisch ziekenhuis Dorestad

Onze partner Verschoor Schilders is bezig met het ‘verhuur klaar maken’ van het voormalig Psychiatrisch ziekenhuis Dorestad aan de Monstserseweg in Den Haag. Bouwschilder.nl werkt uiteraard graag mee aan dit bijzondere project.

Uitgelicht: Olympus Leiderdorp

In Leiderdorp werkt Metaalbescherming Katwijk B.V. met behulp van Bouwschilder.nl aan een nieuw duurzaam gebouw voor Olympus. Lees hier meer over de werkzaamheden.

Regionaal samenwerken: een bewuste keuze voor Bouwschilder.nl.

Sinds januari is Bouwschilder.nl actief vanuit de vestiging in Noordwijk. Samen met partner Bouw-Klik wordt er hard gewerkt aan een sterk netwerk bestaande uit vakschilders uit de regio. Waarom staat de term ‘regio’ centraal bij Bouwschilder.nl? Samenwerken met schilders op regionaal niveau biedt flexibiliteit, vertrouwen en zorgt voor wederzijds begrip. Wat Bouwschilder.nl betreft zijn dat [...]

Geslaagde Kerstborrel Bouw-Klik

Afgelopen donderdag 10 december vierden we een samen met 50 bouwkrachten een vroege borrel bij Bouw-Klik. Het afgelopen jaar werd doorgenomen én uiteraard werd er vooruitgekeken naar 2016.

Wat ons betreft was het een zeer geslaagde borrel waar Stichting Juul als goede doel centraal stond.

Bedankt! En tot de volgende keer!

Zeker van werk in 2016

In samenwerking met Bouw-Klik is de campagne: Zeker van werk in 2016 gelanceerd. Ben jij, of ken jij een zzp’er en zou je graag gebruik maken van ons netwerk van opdrachtgevers? Neem dan gerust contact met ons op. Voor je het weet kun je aan de slag op een mooi project bij jou in de [...]