Burgerschilderwerk Katwijk e.o.

Plaats werkzaamheden:

Katwijk

Datum aanvang:

In overleg

Aard van de werkzaamheden:

Burgerschilderwerk

Omschrijving van de werkzaamheden:

Voor opdrachtgevers in de regio Katwijk zijn wij op zoek naar (zzp) schilders. Ben jij tijdelijk op zoek naar werk, heb je een gaatje in je planning of ga je juist graag voor de langere termijn aan de slag? Dan ben je bij Bouwschilder aan het juiste adres! Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw ideale werksituatie vorm te geven. Op dit moment zijn wij onder andere op zoek naar vakmensen die netjes kunnen werken bij particuliere opdrachtgevers in regio Katwijk (Zuid-Holland)

Werk je als zzp’er? Dan kun je dankzij Bouwschilder ook daadwerkelijk doen waarom je zzp’er geworden bent: schilderen. Dankzij onze samenwerking met Bouw-Klik nemen we een groot gedeelte van de administratie uit handen en kun je er voor kiezen om per week betaald te worden. Daarnaast kunnen we helpen met de groei van je netwerk maar behoud je uiteraard de vrijheid om je eigen weg als ondernemer te bewandelen. Ook als je part-time, of als je in combinatie met eigen schilderwerk beschikbaar bent hebben wij mogelijkheden genoeg.

Interesse? Neem gerust contact op via onderstaand formulier. We zullen dan contact met je opnemen en samen met jou kijken waar de mogelijkheden liggen.

Reageer nu via onderstaand formulier

  Naam (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Telefoonnummer:

  E-mail (verplicht):

  Geboortedatum:

  Uurtarief / Salarisindicatie (Euro per uur):

  Eigen vervoer (verplicht):
  Huidige arbeidsstatus:

  Aanvullende informatie, motivatie, specialisatie, diploma’s:

  Bestanden uploaden, zoals CV en optionele andere documenten
  Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?: Ja
  Hierbij geef ik Bouwschilder toestemming de door mij op dit formulier verstrekte gegevens administratief te verwerken.ja
  Lees de privacy disclaimer hier.