Allround schilderwerk Leiden

Plaats werkzaamheden:

Leiden en omstreken

Datum aanvang:

Per direct

Aard van de werkzaamheden:

Schilderwerk buiten en binnen

Omschrijving van de werkzaamheden:

In de prachtige stad leiden staan flink wat woningen en gebouwen die regelmatig onderhoud vereisen. Veel van onze opdrachtgevers zijn in deze regio dan ook actief op zoek naar (zzp) schilders uit de regio Zuid-Holland die in Leiden en omstreken aan het werk willen. Ben jij een allround vakman op het gebied van schilderwerk? Dan is dit werk wellicht iets voor jou!

Als je als zzp’er via Bouwschilder aan het werk gaat dan kun je doen waarvoor je zzp schilder bent geworden: schilderen! Door onze samenwerking met Bouw-Klik nemen we onder ander een groot gedeelte van je administratie uit handen en kun je kiezen voor wekelijkse betaling. Je hoeft dus niet lang op betalingen te wachten. Wij helpen graag mee om jouw netwerk van opdrachtgevers in de schildersbranche te laten groeien.

Ben jij een (zzp) schilder en op zoek naar nieuwe schilderopdrachten in de regio Leiden? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Reageer nu via onderstaand formulier

  Naam (verplicht):

  Woonplaats (verplicht):

  Telefoonnummer:

  E-mail (verplicht):

  Geboortedatum:

  Uurtarief / Salarisindicatie (Euro per uur):

  Eigen vervoer (verplicht):
  Huidige arbeidsstatus:

  Aanvullende informatie, motivatie, specialisatie, diploma’s:

  Bestanden uploaden, zoals CV en optionele andere documenten
  Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?: Ja
  Hierbij geef ik Bouwschilder toestemming de door mij op dit formulier verstrekte gegevens administratief te verwerken.ja
  Lees de privacy disclaimer hier.